x
Restaurant De Vesten
Facebook Email

Main menu

Skip to content
  • Home
  • Menukaart
  • Contact pagina

Wij bieden aan.

  • Show All
  • .
  • Dagschotel
  • Kindermenu
  • Koude voorgerechten
  • Maandmenu
  • Nagerechten
  • Suggesties Nagerecht
  • Suggesties Visgerecht
  • Suggesties Vleesgerecht
  • Suggesties Voorgerecht
  • Suggesties Wildgerechten
  • Valentijnsmenu
  • Visgerechten
  • Vleesgerechten
  • Warme voorgerechten

 

Valentijn

Valentijnsmenu

Verkrijgbaar vanaf vrijdagavond 10 februari tot en met 14 februari

 

Hapjes van Cupido

 

Sint-Jacobsoesters                                                                                                            zeebaars / prei /haringkaviaar/ bieslook

 

Griet

open ravioli/ Bloemkool / Nori

 

Ossehaas  / boschampignons/ wafel aardappel

 

Valentijns dessert

€70 per persoon, dranken niet inbegrepen

€ 88 per persoon, met aangepaste wijnen

Reservatie gewenst

Dinsdagavond 14 februari uitzonderlijk open.

 

In valentijnsmenu

Crème brulée

gekarameliseerde Crème brulée

In 13-nagerecht

Brownie

brownie – chocolade – koffieroomijs – gekarameliseerde popcorn

In 13-nagerecht

Crème brulée

crème brulée -sinaas –  Caraïben chocolade

In 13-nagerecht

Lam

lamskroon – z’n garnituur -gratin dauphinois

In 11-vleesgerecht

Eendenborst

eendenborstfilet – z’n garnituur – Anna aardappelen

In 11-vleesgerecht

Rog

gebakken rog – kappertjes – sla

In 12-visgerecht

Pladijs

pladijsfilet – prei – hollandaise

In 12-visgerecht

Zeeuwse oesters

zeeuwse oesters 6 stuks

In 10-voorgerecht

Wild kroketten

wildkroketten met z’n garnituur

In 10-voorgerecht, 14-wildgerechten

Skrei

skrei- aardpeer – tijmolie

In 12-visgerecht

Aardbeiensorbet – vanille-ijs

duo van aardbeiensorbet en vanille-ijs

In 13-nagerecht

Appeltaart

warme appeltaart met roomijs

In 13-nagerecht

Kabeljauw

gebakken met sla en frietjes

In 12-visgerecht, 10-voorgerecht

Scampi’s

 scampi’s in de looksaus

In 12-visgerecht

Ierse Angus Rib Eye

.Ierse Angus Rib Eye – gemengde sla

In 11-vleesgerecht

Colonel

Citroen sorbet met vodka

In 13-nagerecht

Carpaccio

.

carpaccio van Belgisch blauw-wit met z’n garnituur

 

In 03-voorgerechten

Duo van kaas en garnaalkroketten

Kaas- en garnaalkroket- gefruite peterselie- citrus
.
.
.

In 04-voorgerechten

Paardenfilet pure

Gemengde sla – frietjes
.
.
.
.

In 11-vleesgerecht

Kinderijs

Kinderijs.
.
.
.
.
.

.

In 07-nagerechten

Soep

Soep van de dag.
.
~
.
.
.
.

In 04-voorgerechten

Kindermenu

Soep of kaaskroket.

Kippenfilet met appelmoes en frietjes.

ijsje.

In 08-kindermenu

Sabayon

Sabayon met roomijs.
.
.
.
.
.
.

In 07-nagerechten

Dame blanche

met warme chocolade en slagroom.
.
.
.
.
.

In 07-nagerechten

Kippenfilet

Kippenfilet met gemengde salade.
.
.
.
.
.

In 05-vleesgerechten

Chateaubriand

Chateaubriand (2 personen)
met groentenkrans
of gemengd slaatje.
.
.
.
.

In 05-vleesgerechten

Filet- pure

Filet- pur met gemengd slaatje
en frietjes.
.
.
.
.
.

In 05-vleesgerechten

Steak

Steak met garnituur en frietjes.
.
.
.
.
.
.

In 05-vleesgerechten

Garnaalkroketten

Garnaalkroketten met
gefruite peterselie- citrus.
.
.
.
.
.

In 04-voorgerechten

Kaaskroketten

Kaaskroketten
gefruite peterselie
citrus
.
.
.
.

In 04-voorgerechten

Scampi’s De Vesten

Scampi’s
zachte currysaus van appel.
.
.
.
.
.

In 04-voorgerechten

Paling

Paling in ‘t groen met frietjes.
.
.
.
.
.
.

In 06-visgerechten

Zeetong “Meuniére”

Gebakken zeetong
gemengde salade- frietjes.
.
.
.
.
.

In 06-visgerechten

Dagschotel (Afhaal)

Beste klanten,
 

Alle weekdagen ( maandag/woensdag/donderdag/vrijdag) stellen we een dagschotel voor met soep en hoofdgerecht voor de prijs van  € 16,50 gelieve te reserveren wegens beperkte plaatsen. 

Van  06/02 tot 10/02

Maandag

06/02

Bloemkoolsoep

Fricandon met wortelen en aardappelen

Woensdag

08/02

Preisoep

Kippenbrochette met sla en frietjes

Donderdag

09/02

Knolseldersoep

Varkenshaasje met spruiten en aardappelen

Vrijdag

10/02

Kervelsoep

Vis van de dag met broccoli en puree

 

Alvast bedankt

Met vriendelijke groeten,

Het De Vesten team

.

.

In 01-dagschotel
€16,50

Paling

Gebakken met tartaarsaus- sla en frietjes.

.
.
.
.
.

In 12-visgerecht

Maandmenu

 

Wachtbordje

                                                 Skrei / aardpeer / broccolini / tijmolie

                                                    Eendenborstfilet / z’n garnituur / Anna aardappelen

                                              Cème brulée – sinaas – Caraïben chocolade

Menu is enkel te verkrijgen per tafel gezelschap

 

 

 

 

 

 

 

In 02-maandmenu
Menu €42 met wijn €54

Moelleux

moelleux van chocolade met roomijs.
.
.
.
.
.
.

In 13-nagerecht
© Restaurant De Vesten