
Kalf
.
Kalfstournedos met z’n garnituur- gratin dauphinois
.
Kalfstournedos met z’n garnituur- gratin dauphinois
.
Pavé van lamszadel met rozemarijn
Asperges op z’n Vlaams
Gebakken Skrei – sla en frietjes
Kalfstournedos met z’n garnituur- gratin dauphinois
Gebakken asperges met scampi’s en grijze garnalen
Oosterse gamba—krokante wok groenten
Risotto van Parijse champignons- coquilles–scampi’s
Dorade met groene en witte asperges en postelein
Griet met groenten – kruiden persillade – mousselinesaus
frambozensorbet-meringue-frambozencoulis
expresso Martini
Zesrib van “ Holstein “ – gemengde sla- frietjes
duo van aardbeiensorbet en vanille-ijs
Citroen sorbet met vodka
.
carpaccio van Belgisch blauw-wit met z’n garnituur
Kaas- en garnaalkroket- gefruite peterselie- citrus
.
.
.
Gemengde sla – frietjes
.
.
.
.
Kinderijs.
.
.
.
.
.
.
Soep van de dag.
.
~
.
.
.
.
Soep of kaaskroket.
Kippenfilet met appelmoes en frietjes.
ijsje.
Sabayon met roomijs.
.
.
.
.
.
.
met warme chocolade en slagroom.
.
.
.
.
.
Kippenfilet met gemengde salade.
.
.
.
.
.
Chateaubriand (2 personen)
met groentenkrans
of gemengd slaatje.
.
.
.
.
Filet- pur met gemengd slaatje
en frietjes.
.
.
.
.
.
Steak met garnituur en frietjes.
.
.
.
.
.
.
Garnaalkroketten met
gefruite peterselie- citrus.
.
.
.
.
.
Kaaskroketten
gefruite peterselie
citrus
.
.
.
.
Scampi’s
zachte currysaus van appel.
.
.
.
.
.
Paling in ‘t groen met frietjes.
.
.
.
.
.
.
Gebakken zeetong
gemengde salade- frietjes.
.
.
.
.
.
Alle weekdagen ( woensdag/donderdag/vrijdag) stellen we een dagschotel voor met soep en hoofdgerecht voor de prijs van € 17,50 gelieve te reserveren wegens beperkte plaatsen.
Van 12/03 tot 14 /03
Woensdag
12/03 |
Courgettesoep
Varkensmignonette met Blackwellsaus , sla en frietjes |
Donderdag
13/03 |
Aspergesoep
Stoofvlees met appelmoes en dennenappels kroketjes
|
Vrijdag
14/03 |
Tomatensoep
Vis van de dag met broccoli en puree |
Alvast bedankt
Met vriendelijke groeten,
Het De Vesten team
.
Wachtbordje
Dorade groene en witte asperges en postelein
Kalfstournedos met z’n garnituur- gratin dauphinois
Lente dessert
Menu is enkel te verkrijgen per tafel gezelschap
moelleux van chocolade met roomijs.
.
.
.
.
.
.