Afhaal

Voorgerechten
Carpaccio van rundsvlees € 16
6 Zeeuwse Oesters € 16
Wild kroketten met garnituur € 16
Duo van wild paté met z’n garnituur € 14
Kaaskroketten met citrus-sla € 14
Garnaalkroketten met citrus –sla € 16
Duo van kaas en garnaal kroketten met citrus-sla € 15
Scampi’s De Vesten ( zachte currysaus) 6 stuks € 16
9 stuks € 21
Soep van de dag ( 1 liter ) € 5
Hoofdgerechten
Zeetong Meuniére met slaatje € 40
Kabeljauw– boschampignons-garnalen € 32
Paling in ’t groen /gebakken paling met tartaarsaus € 30
Hazenrug met wintergarnituur per 2 pers € 62
Herten steak met pepersaus € 28
Fazantenfilet met z’n garnituur € 28
Filet Puur met warme groentjes € 30

Dessert
Feestdessert € 10
Menu of gerechten ervan eveneens te verkrijgen
Geen reservatie per e-mail enkel telefonisch

Kerstdag en nieuwjaarsdag s’avonds gesloten

Kerstmenu

Kerstmenu
Zondag 24 december 2023 om 19u30
Maandag 25 december eveneens te verkrijgen mits reservatie

Glaasje bubbels met kersthapjes

Zeeduivel Schorseneer/ haringkaviaar/ bieslooksaus

St.Jacobsoester risotto/ gamba / nantuasaus

Hert grondwitloof / boschampignons / sarladaise-aardappel

Kerstdessert

Koffie met zoetigheden

€75 per persoon, dranken niet inbegrepen
€95 per persoon, met aperitief en aangepaste wijnen Telefonische reservatie voor22 december 2023,te bevestigen door storting van €30 per persoon op rekeningnummer BE16 439.4177771.74

Oudejaar

Oudejaarsmenu
Zondag 31 december 2023 om 19u30
Glaasje bubbels met hapjes

Gerookte paling toast / rode biet / cress / ganzenlever

Kreeft pasta / hoorn des overvloeds / witte wijnsaus / truffelolie

Hert grondwitloof / boschampignons/ sarladaise aardappel

Oudejaarsavonddessert

Koffie met zoetigheden

Heildronk op 2024

€85 per persoon, dranken niet inbegrepen
€105 per persoon, met aperitief en aangepaste wijnen Telefonische reservatie voor29 december 2023,te bevestigen door storting van €30 per persoon op rekeningnummer BE16439.4177771.74