x
Restaurant De Vesten
Facebook Email

Main menu

Skip to content
  • Home
  • Menukaart
  • Contact pagina

Wij bieden aan.

  • Show All
  • .
  • Dagschotel
  • Feestdagen
  • Kerstmenu
  • Kindermenu
  • Koude voorgerechten
  • Maandmenu
  • Nagerechten
  • Nieuwjaar
  • Suggesties Nagerecht
  • Suggesties Visgerecht
  • Suggesties Vleesgerecht
  • Suggesties Voorgerecht
  • Suggesties Wildgerechten
  • Visgerechten
  • Vleesgerechten
  • Warme voorgerechten

 

Oudejaarsmenu

Oudejaarsmenu

Dinsdag 31 december 2019 om 19u30

Glaasje bubbels met hapje

Dorade//prei//venkel//bimi// Thaise currysaus

Open ravioli//kreeft//boschampignons//truffelsaus

Hertenkalf//ratatouille van wintergroenten

Oudejaarsavonddessert

Koffie met zoetigheden

Heildronk op 2020

€ 73 per persoon, dranken niet inbegrepen

€ 93 per persoon, met aperitief en aangepaste wijnen.

Telefonische reservatie voor 28 december 2019, te bevestigen door storting van € 30 per persoon op rekeningnummer 439.4177771.74

In feestdagen, nieuwjaar

Kerstmenu

Kerstmenu

Dinsdag 24 december 2019 om 19u30

Woensdag 25 december eveneens te verkrijgen mits reservatie

Glaasje bubbels met kersthapjes

Sint-Jacobsvruchten //krokant van aardappel//prei//vanille

Zeebaars//groene groenten//zalf van knolselder//groene kruidensaus

Hertenkalf//ratatouille van wintergroenten

Kerstdessert

Koffie met zoetigheden

€ 65 per persoon, dranken niet inbegrepen

€ 85 per persoon, met aperitief en aangepaste wijnen

Telefonische reservatie voor 21 december 2019, te bevestigen door storting van € 30 per persoon op rekeningnummer 439.4177771.74.

 

In feestdagen, kerstmenu

stoofpotje

Stoofpotje van wild

In 14-wildgerechten

Roodpootpatrijs

Roodpootpatrijs met z’n garnituur en kroketten

In 14-wildgerechten

Schelvisfilet

Schelvisfilet – boschampignons – garnalen

In 12-visgerecht, 10-voorgerecht

Hazenrug

Hazenrug – wintergarnituur – kroketten per 2 pers

In 14-wildgerechten

Zeeuwse Oesters

Zeeuwse Oesters 6 stuks

In 10-voorgerecht

Wild Paté

Duo van wild paté met z’n garnituur

In 10-voorgerecht

wild kroketten

wild kroketten met garnituur

In 09-feestmenu, 10-voorgerecht

Roodbaarsfilet

Roodbaarsfilet – venkel – prei – bini

In 09-feestmenu, 12-visgerecht, 10-voorgerecht

Herten Steak

Herten steak met pepersaus

In 14-wildgerechten

Kabeljauw

gebakken kabeljauwfilet met sla

In 12-visgerecht

Fazantenfilet

fazantenfilet met z’n garnituur

In 14-wildgerechten

Ierse Angus Rib Eye

.Ierse Angus Rib Eye – gemengde sla

In 11-vleesgerecht

Sint-Jacobsoesters

 Sint-Jacobsoesters – gebakken witloof – mosterd

In 10-voorgerecht

Colonel

Citroen sorbet met vodka

In 13-nagerecht

Scampi’s

 Scampi’s in de looksaus

In 10-voorgerecht

Carpaccio

.

carpaccio van Belgisch blauw-wit met z’n garnituur

 

In 03-voorgerechten

Appeltaart

Warme appeltaart met roomijs
.
.

.
.

In 13-nagerecht

Duo van kaas en garnaalkroketten

Kaas- en garnaalkroket- gefruite peterselie- citrus
.
.
.

In 04-voorgerechten

Paardenfilet

Gemengde sla – frietjes
.
.
.
.

In 11-vleesgerecht

Tarte Tatin

Tarte Tatin met roomijs
.
.
.
.
.

In 13-nagerecht

Kinderijs

Kinderijs.
.
.
.
.
.

.

In 07-nagerechten

Soep

Soep van de dag.
.
~
.
.
.
.

In 04-voorgerechten

Kindermenu

Soep of kaaskroket.

Kippenfilet met appelmoes en frietjes.

ijsje.

In 08-kindermenu

Sabayon

Sabayon met roomijs.
.
.
.
.
.
.

In 07-nagerechten

Chocolademousse

Huis gemaakte chocolademousse.
.
.
.
.
.

In 07-nagerechten

Dame blanche

met warme chocolade en slagroom.
.
.
.
.
.

In 07-nagerechten

Kippenfilet

Kippenfilet met gemengde salade.
.
.
.
.
.

In 05-vleesgerechten

Chateaubriand

Chateaubriand (2 personen)
met groentenkrans
of gemengd slaatje.
.
.
.
.

In 05-vleesgerechten

Filet- pur

Filet- pur met gemengd slaatje
en frietjes.
.
.
.
.
.

In 05-vleesgerechten

Steak

Steak met garnituur en frietjes.
.
.
.
.
.
.

In 05-vleesgerechten

Garnaalkroketten

Garnaalkroketten met
gefruite peterselie- citrus.
.
.
.
.
.

In 04-voorgerechten

Kaaskroketten

Kaaskroketten
gefruite peterselie
citrus
.
.
.
.

In 04-voorgerechten

Scampi’s De Vesten

Scampi’s
zachte currysaus van appel.
.
.
.
.
.

In 04-voorgerechten

Paling

Paling in ‘t groen met frietjes.
.
.
.
.
.
.

In 06-visgerechten

Zeetong “Meuniere”

Gebakken zeetong
gemengde salade- frietjes.
.
.
.
.
.

In 06-visgerechten

Dagschotel

06/12

Pompoensoep

        Doradefilet met boontjes en puree

Dessert

In 01-dagschotel
€13,50

Paling

Gebakken met tartaarsaus- sla en frietjes.

.
.
.
.
.

In 12-visgerecht

Maandmenu

Wachtbordje

—

       Sint – Jacobsoesters met gebakken witloof en mosterdsaus

                              Hertensteak met z’n wintergarnituur- Gratin dauphinois

                          Moelleux van chocolade met roomijs

      Menu is enkel te verkrijgen per tafel gezelschap

In 02-maandmenu
Menu €40, met wijn €52

Moelleux

moelleux van chocolade met roomijs.
.
.
.
.
.
.

In 13-nagerecht
© Restaurant De Vesten